COAM Advies
| Algemeen | Presentatie | Website | Bedrijfsplan | Freelance |


COAM Advies
Regentesselaan 21
7316 AB Apeldoorn

 

oranjepark

De COAM formule

De COAM formule
COAM heeft een unieke formule waarmee u als klant beter af bent. De formule bestaat uit de volgende onderdelen:

Een contactpersoon
U heeft altijd te maken met dezelfde persoon. Dit zorgt voor rust en duidelijkheid. U kunt altijd bellen en mailen en u krijgt snel reactie.

Recente kennis
COAM biedt u de meest recente kennis op het gebied van marketing, communicatie en bedrijfsprocessen. Naast de ervaringen die is opgedaan bij diverse bedrijven, is er ook veel theoretische kennis aanwezig. 

Acceptabele prijs
U betaalt niet voor dure gebouwen, auto’s of namen. U krijgt waarvoor u betaalt. Alle energie zal in uw product worden gestoken. Er wordt zo efficiënt mogelijk gewerkt om een maximaal product te geven tegen een zeer acceptabele prijs. Zo krijgt u wat u verdient.

Heldere afspraken
U weet van te voren precies waar u aan toe bent. U krijgt vooraf een offerte met daarin een prijs en hetgeen wat u voor die prijs kan verwachten. Zo heeft u niet te maken met extra kosten achteraf en weet u dus vooraf waar u aan toe bent.

Product op maat
U krijgt altijd een uniek product waarmee u zich kan onderscheiden. Er worden geen standaard producten geleverd waar slechts een paar aanpassingen aan gemaakt zijn. Voor u wordt een volledig nieuw product gemaakt dat volledig aan uw wensen tegemoet zal komen.

Met deze formule krijgt u een product waarmee u zich onderscheidt.

 

afb1
hand