COAM Advies
| Algemeen | Presentatie | Website | Bedrijfsplan | Freelance |


COAM Advies
Regentesselaan 21
7316 AB Apeldoorn

 

 

oranjepark

COAM kerntaken

COAM Advies is een bureau voor communicatie en marketingadvies. U kunt bij ons terecht voor presentaties, internet sites, bedrijfsplannen en onderzoeken. Aan alle producten wordt uiterste zorg besteed zodat ieder product afgestemd is op uw behoeften. De producten zullen hieronder kort besproken worden.

Presentatie
Een PowerPoint presentatie is een diashow (slideshow) die gemaakt is in het Microsoft Office programma PowerPoint. Het dient ter ondersteuning van een spreker, als aandachtstrekker of als informatiepaneel. COAM kan voor u eenvoudige presentaties maken met plaatjes en tekst, maar ook ingewikkeldere presentaties die bewegende plaatjes, video’s, geluid en muziek bevatten. Daarnaast kan de presentatie met links en knoppen ook interactief worden gemaakt.  
Meer info>

Internetsite
Een internetsite bestaat uit een aantal pagina's met plaatjes en documenten die u op het internet plaats. Deze verschijnen als het adres van de internetpagina wordt ingetoetst. Internet wordt steeds populairder. Bijna iedereen zoekt informatie op het internet en het aantal aankopen via internet stijgt ieder jaar. COAM kan voor u websites ontwerpen en kan u ook helpen om de kansen van het internet optimaal te benutten. De pagina’s zullen volledig in uw huisstijl gemaakt worden en daarnaast kunnen formulieren en downloads op uw pagina geplaatst worden.

Bedrijfsplan of rapport
Er zijn verschillende typen bedrijfsplannen zoals een ondernemingsplan (koers onderneming) , een marketingplan (marketingbeleid) of een productintroductie plan. COAM zal in deze gevallen de markt onderzoeken. Ook een medewerkers- of klanttevredenheidsonderzoek of een marktonderzoek behoort tot de mogelijkheden.

afb1
hand