COAM Advies
| Algemeen | Presentatie | Website | Bedrijfsplan | Freelance |


COAM Advies
Regentesselaan 21
7316 AB Apeldoorn

 

oranjepark

Werkzaamheden mogelijkheden

U kunt verschillende diensten van COAM op freelance basis afnemen. Hieronder staan voorbeelden van freelance diensten van die u van COAM kan afnemen.  

Bedrijfsplan schrijven
Mocht u een bedrijfsplan nodig hebben, dan kan dit voor u verzorgd worden op freelance basis. Het voordeel hiervan is dat op deze manier het contact tussen COAM en uw medewerkers gemakkelijker verloopt. Dit komt doordat de freelancer op uw kantoor werkt aan het bedrijfsplan. Daarnaast ik ook andere informatie veel makkelijker voorhanden.

Internetpagina onderhoud
Als u een internetsite heeft, kan deze op freelance basis worden onderhouden. Er wordt bijvoorbeeld afgesproken dat u een keer in de week bezocht wordt door COAM en dat uw internetpagina dan bijgewerkt wordt. Hiervoor kan dan uitstekend overlegd worden met uw medewerkers en ziet u direct wat er veranderd wordt.

Presentaties verzorgen

Het verzorgen van presentaties is ook mogelijk op freelance basis.  Het is bijvoorbeeld mogelijk om samen met een andere medewerker van uw bedrijf een presentatie te verzorgen. Ook andere voorbereidingen kunnen gedaan worden.

Administratieve werkzaamheden
Als u administratieve werkzaamheden heeft zoals het wijzigen van een database of het versturen van een mailing, dan kan COAM u daarin bijstaan op freelance basis. Dit kan op projectbasis of op  taakbasis. Bij de laatste optie is het zo dat u COAM oproept als er een presentatie gemaakt moet worden.

 

afb1
hand