COAM Advies
| Algemeen | Presentatie | Website | Bedrijfsplan | Freelance |


COAM Advies
Regentesselaan 21
7316 AB Apeldoorn

 

oranjepark

Voordelen van freelance werkers

Het werken met een freelancer heeft voor u diverse voordelen ten opzichte van het werken met vast personeel. Hieronder worden deze voordelen besproken.

Geen werknemerskosten
U hoeft geen werknemerspremies te betalen. Iedere werkgever betaalt mee aan de ziektekostenverzekering van zijn werknemers. Daarnaast zijn kerstpakketten en eindejaarsuitkeringen ook niet weggelegd voor freelancers.

Minder administratie
Door het werken met een freelancer heeft u minder administratie. U hoeft geen loonadministratie te voeren of belasting af te dragen. Dit bespaart u veel aan administratiekosten. U krijgt gewoon een factuur thuisgestuurd van de uren die er voor u gewerkt zijn. Als u dit bedrag heeft overgemaakt, dan is de zaak afgehandeld.

Niet aan vastzitten
U zit nooit voor onbepaalde tijd aan een freelancer vast. Dit betekent dat als de werkzaamheden beëindigen, u ook niet langer vast hoeft te zitten aan de freelancer. U betaalt dus alleen voor een freelancer als u hem nodig heeft. Het hebben van geen werk is een risico voor de freelancer en niet voor u.

Gespecialiseerd
COAM is gespecialiseerd in marketing en communicatie en kan u hier dus goed mee helpen. U heeft op die manier kennis in huis over het vakgebied van uw keuze. Als u een ander vakgebied heeft, dan kunt u daar een andere freelance specialist voor kiezen. U heeft dus altijd te maken met een specialist op het gebied van de taak.

 

afb1
hand