COAM Advies
| Algemeen | Presentatie | Website | Bedrijfsplan | Freelance |


COAM Advies
Regentesselaan 21
7316 AB Apeldoorn

 

oranjepark

Definitie website

Een site is een plaats op het internet waar informatie te vinden is. Veel bedrijven hebben een website, ook wel internetsite genoemd. Klanten, leveranciers en andere partijen kunnen hier informatie vinden over het bedrijf.  Een internet site bestaat niet alleen uit tekst, maar ook uit plaatjes, foto’s en bestanden. Het is een plaats waar informatie verstrekkers en informatie zoekers elkaar vinden.

Browser
Een internetzoektocht begint vaak met het openen van een browser. Bij Windows wordt standaard de Internet Explorer geleverd. Via deze browser kan men uw site op het internet openen. Naast de Internet Explorer zijn er ook nog tal van andere browsers zoals Mozilla en Firefox.

Voordelen internetsites
Het hebben van een internetsite heeft diverse voordelen. Zo kan een internetpagina dag en nacht geraadpleegd worden, kan er gebruik worden gemaakt van diverse media om u te presenteren en bent u wereldwijd te bereiken. Een internetpagina is dus altijd de moeite waard.

COAM internetsite werkwijze
COAM kan een volledige internetsite maken in uw eigen huisstijl. Om uw huisstijl goed in de internetpagina te kunnen verwerken is het nodig dat u de lay-out aan COAM ter beschikking stelt. Daarnaast horen we graag van u wat voor soort informatie u graag op uw website wilt vermelden. Als deze gegevens voorhanden zijn, dan zal COAM een gratis ontwerp maken van de website, inclusief een prijsindicatie. Op basis hiervan kunt u beslissen of u de website wilt laten maken door COAM.

Alles wordt geregeld. Als u de gevraagde stukken heeft aangeleverd en akkoord bent gegaan met het aanbod, kan de website binnen enkele weken in de lucht zijn

 

afb1
hand