COAM Advies
| Algemeen | Presentatie | Website | Bedrijfsplan | Freelance |


COAM Advies
Regentesselaan 21
7316 AB Apeldoorn

 

oranjepark

Soorten internetpagina's

COAM kan voor u een internetsite bouwen die verschillende soorten pagina’s bevat. COAM kan de verschillende pagina’s voor uw website ontwerpen.  

Informatiepagina
Een informatiepagina is een webpagina waar u informatie op kwijt kan. Dit kan allerlei informatie zijn, bijvoorbeeld de locatie van uw bedrijf, de productinformatie en contactpersonen. De pagina wordt in veel gevallen verfraaid met foto’s en kleuren, maar ook films behoren tot de mogelijkheden. Een informatiepagina is te vergelijken met een Word document. Naast het maken van de informatiepagina kan COAM ook teksten schrijven voor op de informatiepagina’s van uw site. 

Rekenpagina
Een rekenpagina is een pagina waarop klanten een prijs kunnen uitrekenen. De klant voert dan de aantallen in en de computer berekent de prijs. Een rekenpagina kan gebruikt worden om klanten de prijzen van uw producten uit te laten rekenen. Ook een premie of een korting kan berekende worden via een rekenpagina. Een rekenpagina is te vergelijken met een Excel document

Download pagina
Een download pagina is een pagina waarop uw klanten producten van uw site kunnen downloaden. Dit kunnen brochures, demo’s of presentaties zijn. Zo hoeft u deze bestanden niet steeds op te sturen. Met een druk op de knop kan de klant het document kopiëren naar de schijf van zijn computer om het daar te gebruiken of te lezen.
Meer informatie

Formulier
Via dit instrument op uw site kunnen uw klanten of potentiële klanten gegevens invullen op een digital formulier. Dit formulier wordt dan naar het emailadres van uw keuze gezonden. Het meest bekende formulier is het contact formulier. Bezoekers van uw website kunnen in dit geval een formulier invullen om contact met u op te nemen.

Fotoalbum
In een fotoalbum kunt u foto’s kwijt die u gemaakt heeft. Zo kunt u foto’s van uw bedrijf plaatsen om mensen een impressie te geven van wat uw bedrijf doet. U kunt ook foto’s van een bedrijfsfeest of bijzonder project in een fotoalbum plaatsen. Het fotoalbum is inclusief de plaatsing van 20 foto’s. Deze moeten wel digitaal door u worden aangeleverd.

Spelletje
Een spelletje dient puur als vermaak. Het kan een bezoeker van uw pagina verleiden om langer op uw pagina te blijven. Vooral op pagina’s voor kinderen wordt veel gebruik gemaakt van spelletjes, maar ook serieuzere bedrijven maken gebruik van spelletjes. Centraal Beheer en Unilever zijn hier goede voorbeelden van.

Javascript banner
Op een javascript banner komen diverse teksten of afbeeldingen langs waarop geklikt kan worden voor meer informatie. Zo kunt u bijvoorbeeld het laatste nieuws langs laten flitsen of links naar uw product plaatsen.

 


 

afb1
hand